Luft/vattenvärmepumpar

Luft/vattenvärmepump

Letar du efter en luft/vattenvärmepump i Bredaryd? Våra luft/vattenvärmepumpar utnyttjar energi från uteluften för att effektivt sänka dina värmekostnader med upp till 75 %. Dessa system fortsätter att leverera energisnål värme även vid mycket låga utetemperaturer, nära minus 20 grader. Energikällan är kostnadsfri och miljövänlig, vilket inte bara minskar dina uppvärmningskostnader utan också bidrar till lägre CO₂-utsläpp.

Spara upp till 10 % av dina uppvärmningskostnader.
Spara upp till 75% av dina uppvärmningskostnader

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig

Varför välja våra värmepumpar?

Rådgivning

Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump som passar både dina behov och din budget.

Installation

Vårt team ser till att din nya värmepump installeras professionellt och effektivt.

Underhåll

Vi erbjuder regelbunden service för att din värmepump ska fungera optimalt över tid.

Hur funkar en luft / vattenvärmepump?

Våra luft/vattenvärmepumpar använder en yttre enhet placerad utanför huset för att effektivt utvinna energi från utomhusluften. Denna typ av värmepump innefattar både en utomhusdel och en inomhusdel, vilket undanröjer behovet av dyra borrningar eller grävarbeten. Värmepumparna fungerar optimalt och levererar full kapacitet även vid temperaturer så låga som -20 grader Celsius.

Utomhusdelen kräver minimalt underhåll, men det är kritiskt att den placeras där luftflödet inte hindras för att maximera effektiviteten. Installationen är mer kostnadseffektiv jämfört med alternativ som bergvärme. För större fastigheter eller ökade värmebehov kan flera värmepumpar kopplas samman för att öka den totala uppvärmningskapaciteten.

Fördelar med Luft/vattenvärmepump

Lokal expertis du kan lita på

Som din lokala partner för luft/vattenvärmepumpar i Bredaryd har vi många års erfarenhet och omfattande kunskap. Vi är här för att hjälpa dig att ställa om till en mer hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning.

Låt oss hjälpa dig på din väg mot hållbar uppvärmning! Vi installerar såklart värmepumpar även i närliggande platser så som i Värnamo, Gislaved och Vaggeryd.

Alla arbetsområden

Oavsett om det gäller företag eller privatpersoner, erbjuder vi skräddarsydda vatten- och värmelösningar som är utformade för att möta era specifika behov. Vårt mål är att optimera er effektivitet, driftsäkerhet och bekvämlighet med pålitliga och hållbara system. 

Ring oss

0370 – 80 379