Luft/luftvärmepumpar

Luft/luftvärmepump

Är du på jakt efter en kostnadseffektiv lösning för att förbättra inomhusklimatet i ditt hem eller din sommarstuga? Våra luft/luftvärmepumpar är ett utmärkt val, särskilt för hem utan vattenburet värmesystem. Dessa pumpar använder energi från uteluften och kan effektivt sänka dina värmekostnader med upp till 75 %.

Spara upp till 10 % av dina uppvärmningskostnader.
Spara upp till 75% av dina uppvärmningskostnader

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig

Varför välja våra värmepumpar?

Rådgivning

Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump som passar både dina behov och din budget.

Installation

Vårt team ser till att din nya värmepump installeras professionellt och effektivt.

Underhåll

Vi erbjuder regelbunden service för att din värmepump ska fungera optimalt över tid.

Effektiv värmekälla även under kalla vinterdagar

Trots att systemen hämtar energi från uteluften, levererar de energisnål värme även vid mycket låga utetemperaturer, ner till nära minus 20 grader. Detta gör dem till ett kostnadseffektivt komplement till befintliga värmekällor som elradiatorer eller som enskild värmekälla i mindre byggnader. Med en relativt låg investeringskostnad ger en luftvärmepump en imponerande avkastning på din initiala investering.

Att välja en av våra luftvärmepumpar är inte bara bra för din plånbok utan även för planeten, eftersom energikällan är helt kostnadsfri och miljövänlig, vilket bidrar till betydligt lägre CO₂-utsläpp.

Fördelar med Luft/luft värmepump

Lokal expertis du kan lita på

Som din lokala partner för luft/vattenvärmepumpar i Bredaryd har vi många års erfarenhet och omfattande kunskap. Vi är här för att hjälpa dig att ställa om till en mer hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning.

Låt oss hjälpa dig på din väg mot hållbar uppvärmning! Vi installerar såklart värmepumpar även i närliggande platser så som i Värnamo, Gislaved och Vaggeryd.

Alla arbetsområden

Oavsett om det gäller företag eller privatpersoner, erbjuder vi skräddarsydda vatten- och värmelösningar som är utformade för att möta era specifika behov. Vårt mål är att optimera er effektivitet, driftsäkerhet och bekvämlighet med pålitliga och hållbara system. 

Ring oss

0370 – 80 379